عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

هلاکت ۳۲ صهیونیست در عملیات‌های مقاومت از ابتدای ۲۰۲۳

هلاکت ۳۲ صهیونیست در عملیات‌های مقاومت از ابتدای ۲۰۲۳ رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون حداقل ۳۲ صهیونیست در عملیات‌های مقاومت کشته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم موقت صهیونیستی شامگاه شنبه تعداد صهیونیست‌هایی که از ابتدای سال جاری میلادی در نتیجه عملیات‌های گروه‌های مقاومت فلسطینی در کرانه باختری یا شهرک‌های اطراف غزه یا دیگر مناطق فلسطین اشغالی به هلاکت رسیده‌اند را اعلام کرد.

 

در این گزارش این شبکه آمده است که حداقل ۳۲ صهیونیست از ابتدای سال ۲۰۲۳ تاکنون به هلاکت رسیده‌اند که ۲۶ نفر از آنها در عملیات‌های تیراندازی، ۴ نفر از آنها در عملیات‌های زیرگیری با خودرو، ۱ نفر در عملیات با چاقو و ۱ نفر بر اثر اصابت موشک شلیک‌شده از نوار غزه می‌باشد.

 

به نوشته خبرگزاری «شهاب» جدیدترین مورد هلاکت صهیونیست‌ها روز شنبه در عملیات تیراندازی در منطقه «حواره» واقع در جنوب نابلس در کرانه باختری بود که منجر به کشته شدن ۲ شهرک‌نشین صهیونیست شد.

 

طارق سلمی سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، این عملیات را در راستای پاسخ به دشمن صهیونیستی دانست و تأکید کرد: مقاومت به مقابله با سیاستهای اسرائیل و مبارزه ادامه خواهد داد تا بتواند سرزمین [فلسطین] را آزاد کند.

 

طبق این گزارش، عملیاتهای استشهادی مبارزان فلسطینی علیه شهرک‌نشیان اسرائیلی و نظامیان صهیونیست در حال گسترش است. کارشناسان می‌گویند که این عملیاتها و در کنار آن، وضعیت متشنج داخلی رژیم صهیونیستی باعث شده است که این رژیم با وضعیت بغرنجی روبرو شود.

 

از سوی دیگر،‌سازمان ملل اعلام کرد که از ابتدای سال ۲۰۲۳ تاکنون حداقل ۷۷ نیروی امدادی فلسطینی در اراضی اشغالی بر اثر حملات نظامیان تروریست صهیونیست زخمی شده و حداقل ۳۰ آمبولانس نیز آسیب دیدند.

 

به نوشته خبرگزاری آناتولی، «لین هستینگز» هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه در فلسطین اشغالی، گفت که نیروهای بشردوستانه برای کمک به آسیب‌پذیرترین فلسطینی‌ها تلاش می‌کنند و تعهدشان برای کمک به آنها در مواقع بحران، تزلزل ناپذیر است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار